Daar ging ik dan vol met positieve zenuwen naar Woerden. Dapper volgde ik de Tom Tom die me door de gekste straatjes stuurde maar ik kwam op de lokatie aan. Een super mooi hotel! De fotograaf stelde zich voor en ging voor naar de suite , onderweg was er al mega veel te zien!

De visagiste was al aanwezig in de suite en stelde zich voor. De kleding die ik had mee genomen werd bekeken en besproken, terwijl ik ondertussen bij kwam van de rit en een colaatje dronk.

Toen mocht de visagiste aan het werk, voordat ze begon stelde ze een aantal vragen m.b.t de make up. Zodat deze nooit te zwaar of te licht zou zijn. Even een proef foto wat laatste aanpassingen en de shoot begon.

Ja en nu??? Je moet me maar vertellen hoe ik moet zitten enzo hoor riep ik maar  meteen.  Dat werd gedaan. Door de complimenten en het terug zien van de foto’s voelde ik me steeds meer op mijn gemak. Het poseren voelde soms wat ongemakkelijk maar daar is op de foto’s niets meer van terug te zien!

Wat was dit een gave ervaring! Een boost voor mijn zelfvertrouwen en een bevestiging dat ik er mag zijn!  Net als iedere andere vrouw, want iedereen mooi op zijn eigen unieke manier!