Ervaringen van boudoir klanten

%

Plezier

%

Zelfvertrouwen

%

Prachtige foto's

%

Plezier

Lees hieronder wat mijn klanten van mij en de boudoir experience vinden.

Gitta

Jennifer

Natasja

Dees

Wat een super gave ervaring! Best spannend in het begin je laat je toch van je meest kwetsbare kant laten zien. Deze spanning wordt snel weggenomen door de fotograaf en visagiste. Jurgen houdt als fotograaf zijn afstand en maakt alleen de foto’s, het lichamelijke contact zoals kleding en haar herpositioneren gebeurd door de visagiste. Ik voelde me snel op mijn gemak en met de juiste coaching zijn er super mooie foto’s ontstaan!

Echt super gave foto’s!

Mooi hè! Had niet gedacht dat zo mooi zou worden. Ik ben een top vrouw en een top fotograaf.

Op semi pikante wijze op de gevoelige plaat vastgelegd door Jurgen. De foto’s werden steeds beter door het geoefende oog van Jurgen en door de wijze waarop hij je op je gemak stelt voor de camera. Met de juiste opmerkingen op het juiste moment laat hij je de meest begerenswaardige vrouw op aarde voelen. Dat weerspiegelt in de foto’s!

Het draait allemaal om jou!

Het is jouw ervaring, jouw dag.