Basistraining fotografie


Je hebt een mooi toestel maar eigelijk staat deze altijd op automatisch? Wil je nu echt weten hoe het werkt en optimaal gebruik leren maken van je camera? Dan is deze training voor jou!

Gedurende een middag van 4 uur leer je een camera gebruiken in meerdere standen en behandelen we hoe de “belichtingsdriehoek” werkt: het samenspel van ISO, sluitertijd en diafragma. Ook leer je hoe en wanneer je bepaalde instellingen moet gebruiken en gaan we aan de slag in de studio om dit in de praktijk te brengen.

De kosten voor deze training zijn 99,- euro (incl. BTW). De training duurt 4 uur en bestaat uit een theorie en een praktijk deel. Aantal deelnemers is 3-6.

Fotograferen met studiolicht


Je fotografeert al een tijdje maar zou graag een keer in een echte fotostudio aan de slag willen? Wil je leren hoe je met studioflitsers werkt? Of met continueverlichting? Het verschil ervaren tussen wat een softbox, flitsparaplu of beautydish nu eigenlijk doet met het licht? 

Gedurende een middag van 4 uur leer je omgaan met een verscheidenheid aan studio apparatuur in diverse opstellingen. Deze training is erg praktijk gericht met de focus op leren in de praktijk en van het experimenteren.

De kosten voor deze training zijn 99,- euro (incl. BTW). De training duurt 4 uur en bestaat uit een theorie en een praktijk deel. Aantal deelnemers is 3-6.

Poseren voor fotografen


Zou je graag mensen mooier op de foto willen krijgen maar heb je moeite met het aansturen van mensen om tot een mooie pose te komen? Hoe zorg je dat het niet TE geposeerd er uit ziet? 

Gedurende een middag van 4 uur leer je waar je op moet letten en hoe je iemand op afstand in de gewenste pose krijgt. We behandelen de verschillen qua poseren tussen mannen, vrouwen en groepsfoto’s en leren je een techniek om zonder iemand aan te raken toch deze persoon exact in de gewenste pose te krijgen.

De kosten voor deze training zijn 199,- euro (incl. BTW) en inclusief een professioneel model. Deze training duurt 4 uur, aantal deelnemers is 3-6.

Poseren voor beginnende modellen


Je wilt model worden maar hebt hier nog weinig ervaring mee. Hoe sta je mooi? Waar laat je je handen? Wat verwacht een fotograaf nu eigenlijk van je? Wat moet je wel en niet doen? En dan heb je ook nog een portfolio nodig om jezelf te kunnen presenteren! Klinkt dit je bekend in de oren? Dan is deze training perfect voor jou!

Gedurende een middag van 4 uur leer ik je de basis om als professioneel model aan de slag te gaan. Naast tips en truuks om te poseren krijg je ook ervaring in het laten aansturen door een fotograaf en gaan we in de fotostudio aan de slag om dit in de praktijk te brengen. Daarnaast krijg je de mooiste fotos digitaal zodat je deze in je portfolio kunt gebruiken.

De kosten voor deze training zijn 199,- euro (incl. BTW) en inclusief visagie door een professionele MUAH die er de hele fotoshoot bij is. Deze training duurt 4 uur en heeft maximaal 2 deelnemers.