Ben je al klaar om je geweldig te voelen? Klaar om dé boudoir experience te ervaren? Laat je vooral niet tegenhouden door één van de volgende veel gehoorde “redenen” (lees: smoesjes 😉 )

“Ik sta nooit leuk op een foto’s”
Eerlijk gezegd: dat is mijn ‘probleem’ en kan ik op een leuke manier samen met jou oplossen.

“Ik weet niet hoe ik moet poseren”
Dat hoef je ook echt niet te weten of te kunnen. Ik dirigeer je op een leuke en ontspannen manier zodat je vanzelf goed op de foto komt.

“Ik ben te oud/dun/dik/etc.”
Nee hoor! Van iedereen kan ik mooie, sexy en stijlvolle foto’s maken. Het is voor mij een kwestie van toveren met licht en jou goed begeleiden en in een goede pose dirigeren. De rest komt vanzelf, daar zorgen de visagiste en ik voor.

“Ik ben nu al nerveus, dat gaat niets worden!”
Het is heel normaal dat je nerveus bent, dat heeft iedereen! Zelfs professionele modellen zijn soms nerveus vlak voor een shoot. En weet je? dat is GEWELDIG! Want hoe gaaf is het om ergens stik nerveus voor te zijn, maar het toch te doen? Je zelf overwinnen, durven, gaan! Maak je er geen zorgen over, de visagiste en ik maken er samen met jou gewoon een onwijs leuke ervaring van, voor je het weet zijn die zenuwen weg, sta je te stralen en maken we die geweldige foto’s.

Mocht je vragen hebben, of twijfelen, neem gerust (geheel vrijblijvend) contact met mij op.